EDICIONI 65 – TË I EMISIONIT “KËSHILLA E XHUMASË” NË RADIO VATI

Sot, 20 nëntor 2020, (e xhuma) nën udhëheqjen e referentit të Myftinisë Rexhep ef. Imeri transmetohet edicioni i radhës në kuadër të emisionit “Këshilla e xhumasë”.

Mysafir në edicionin e 65 – të të emisionit është Shpend ef. Zeneli, hatib në xhaminë “Haxhi Azem” – Shkup.

Tema: “Haseti, sëmundje në çdo kohë”

Emisioni do të transmetohet sot (e xhuma), ora 12:00.

Dëgjim të këndshëm dhe lutje të pranuara!

Xhuma të begatë!