MYFTINIA E SHKUPIT VAZHDON ME UNIFIKIMIN E TABELAVE TË XHAMIVE TË SHKUPIT

Myftinia e Shkupit në planin e aktiviteteve vjetore planifikon unifikimin e tabelave nëpër gjitha xhamitë e Shkupit me identitetin institucional të Myftinisë.

Tabelat e reja përmbajnë logon e BFI –së dhe Myftinisë së Shkupit, emërtimin e xhamisë , datën e ndërtimit, datën e rindërtimit dhe datën e restaurimit të xhamisë.

 


Me vendosjen e tabelave nëpër gjitha xhamitë e zonës së qytetetit, ekipi realizues do të vazhdojë nëpër rajonet tjera të Shkupit; karadak, karshiakë dhe dërven.